Ons karakteristieke restaurant "Les Trappistes", al meer dan 30 jaar in hartje Brussel, nodigt u uit om te genieten van de authenticiteit van de Belgische culinaire traditie. Ons gevarieerde menu biedt een scala aan iconische Belgische gerechten, van perfect gekookte mosselen en friet tot smakelijke carbonnades. Ga hiermee akkoord met een goed Belgisch bier en je wordt ondergedompeld in deze typische Brusselse sfeer. Elke hap is een viering van de rijkdom van lokale producten en zorgvuldig geselecteerde verse ingrediënten, met respect voor de traditionele Belgische bereidingsmethoden. Boek vandaag nog uw tafel om u onder te dompelen in een culinaire reis naar het hart van het historische België.

Met zijn typische Art Deco-setting verwelkomen de trappisten u, altijd met een glimlach, voor een drankje of een goede maaltijd.


Op het menu vind je Belgisch-Franse en brasserie-geïnspireerde gerechten. Mosselen uit Zeeland maken ook deel uit van onze specialiteiten. Of je ze nu verkiest met witte wijn, knoflook of Provençaals, onze mosselen zullen je smaakpapillen verrassen. Wij garanderen u een voorbeeldige frisheid met een dagelijkse aankomst in het seizoen!


De specialiteit van het huis is ongetwijfeld onze Amerikaan, bereid in de eetkamer volgens uw wensen. Vergezeld van een salade en friet, is het unaniem!