Nos plats Bruxellois et traditionnels

  • Stoemp worst

    € 16,5
  • Carbonnades met geuze

    € 19,5
  • Knoedels met tomatensaus

    € 15,5
  • De vol-au-vent

    € 16,5
  • De Amerikaanse filet "binnenshuis bereid".

    € 20,5
  • Spareribs "met kleine beenderen", naturel of gekarameliseerd

    € 19,5
  • Rundersteak 1e keus

    € 23,5
  • Hamburger van puur rundvlees

    Chips en salade
    € 22,5
  • Irish Angus Beef Chop

    1,2kg - 2 cuts - prix exprimé p.p
    € 35,5
  • La Sole Meunière (± 350 grs)

    Chips en salade
    € 30,5

Les sauces

  • Béarnaise, choron

    € 4
  • Groene peper

    € 4
  • Archiduc, provençale

    € 4
  • Dijonnaise, bolognaise

    € 4
  • Mayonnaise

    € 4
  • Beurre maître d'Hôtel

    € 4

Nos formules

  • Formule filet

    2 Amerikaanse filets + 1 fles wijn van de maand naar keuze
    € 63,95
  • Formule Côte de boeuf

    Irish Beef Angus Chop 1,2 kg - 2 personen + 1 fles wijn van de maand
    € 93,9
  • Vismenu

    Voorgerecht - Garnaalkroket - Tong (of duo van tong) "Meunière" - Huisgemaakt dessert
    € 44,5
  • Mossel formule

    2 potten mosselen "Marinières" + 1 fles wijn van de maand van uw keuze
    € 72,95

Plat du jour

  • Voorgerecht + Hoofdgerecht

    Dinsdag - Woensdag - Donderdag (van 12:00 tot 14:30)
    € 13
  • Zeeuwse Goudmosselen

    Afhankelijk van het seizoen
    € 17,5